Reserveren

Middels onderstaand formulier kunt u kaarten reserveren voor één van de uitvoeringsavonden. Na het versturen van dit formulier ontvangt u een bevestiging per mail. Mocht u deze niet ontvangen (en deze ook niet in de “spam” map zitten), stuur dan graag even een mail naar info@toneelverenigingaurora.nl

• Mocht u als donateur reserveren, dan gelieve uw lidmaatschapsnummer invoeren bij de aanvullende opmerkingen.

Uw naam

Uw emailadres (kleine letters)

Uw telefoonnummer

Datum voorstelling

Aantal personen die geen donateur zijn

Aantal personen die donateur zijn

Aanvullende opmerkingen

Dit formulier bewaart de door u ingevoerde informatie zodat we uw reservering in behandeling kunnen nemen. Bekijk onze Privacyverklaring om te lezen hoe we met de door u ingevoerde informatie omgaan en deze beschermen.

Ik ga akkoord met de verwerking van door mij ingevoerde gegevens en heb alles correct ingevuld.