In april 2017 speelt Aurora de psychologische thriller Bloedwijn en Gele Rozen, geschreven door Karin de Laat. Regie is in handen van Masha van Kuil.

Het verhaal
Met zijn narcistische gedrag legt Gerard zijn vrouw Deborah het zwijgen op over een bij hen in huis gepleegde moord. Dit uit liefde voor zijn gezin die hij ten koste van alles bij elkaar zegt te willen houden. Gerard schuwt niet zijn dochter (Kim) en zoon (Bas) te gebruiken om de druk op Deborah op te voeren. Kim heeft een rotsvast vertrouwen in haar vader en glijdt af als Gerard zijn gezin een poosje verlaat. De angst en spanningen worden Deborah te veel. Ze vertelt haar hartsvriendin Jacqueline en haar man Barry wat er is gebeurd.

Gerard duldt van niemand enige vorm van bemoeienis of tegenspraak in de liefde die hij voelt voor zijn Deborah. Of blijkt zijn liefde voor Deborah toch een flash back naar zijn ware liefde?

Bloedwijn en Gele Rozen is een psychologische thriller over hunkerende liefde die leidt tot bezitterigheid en dreiging. Meeslepend spannend maar tegelijk ook sprankelend sensationeel!

Data en tijden
De voorstellingen worden gegeven op:
● Zaterdag 15 april 2017
● Zaterdag 22 april 2017
De voorstellingen worden opgevoerd in ‘In ’t Witte Paard’ in Cabauw (Cabauwsekade 42). Alle voorstellingen beginnen om 20:00 uur en de zaal is een half uur voor aanvang open.

Toegangsprijzen
Als donateur heeft u gratis toegang maar u kunt ook kaarten reserveren voor familie en vrienden of kennissen.
De toegangsprijzen bedragen voor de première € 10,00.

Prijzen voor de overige voorstellingen:
● Volwassenen € 10,00
● T/m 12 jaar € 7,50

Reserveren
Het makkelijkste is om online uw kaarten te reserveren. Dat kan middels de optie Reserveren bovenaan de website of volg deze link.

Heeft u liever persoonlijk contact? Dan kunt u vanaf maandag 3 april bellen met onze reserveerlijn. Op werkdagen tussen 19.00 tot 21.00 uur kunnen kaarten gereserveerd worden via: 06-19933887.

Per voorstelling worden er twee rijen voorin gereserveerd voor mensen met gehoor- en/of gezichtsproblemen. Wanneer u daarvan gebruik wilt maken kunt u dat bij de reservering opgeven.

Wij hopen u graag te ontvangen bij één van onze voorstellingen!