In het voorjaar van 2016 presenteren wij de tragikomedie Er Valt Een Traan Op De Tompoes, geschreven door Annie M.G. Schmidt. Zelf noemde Annie dit stuk “een komedie met serieuze ondertoon” en is duidelijk autobiografisch. Terwijl ze het schreef leed haar man aan een ernstige depressie.

Er Valt Een Traan Op De Tompoes gaat over een ernstig zieke man die niet langer in zijn genezing gelooft en zichzelf uit het ziekenhuis ontslaat. Hij overweegt euthanasie. “Ik wil stoppen op een moment dat ik er nog bén, als man, als mens, als brein.” Zijn vrouw vindt dat hij terug moet gaan naar zijn arts, zijn vriendin helpt hem bij zijn euthanasieplannen en zijn dochter vindt het alleen maar lastig dat vader ziek thuis gekomen is. Een driehoeksverhouding, een verbouwing en een doodswens: alles onder het genot van tompoezen…

Reserveren
Het is al mogelijk om kaartjes te reserveren voor één van onze uitvoeringen op 7, 13 en 14 mei. Daarvoor gebruikt u de pagina Reserveren bovenaan onze website. Onze voorstellingen vinden zoals vanouds plaats in In ‘t Witte Paard te Cabauw. De zaal is om 19.30 uur open.

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze reserveerlijn. Vanaf maandag 25 April kunt u op werkdagen tussen 19.00 uur en 21.00 uur kaarten reserveren via de reserveerlijn: 06-19 93 38 87.

Tot ziens bij één van onze voorstellingen!

Er valt een traan op de tompoes